Over ons

David Vonk

De Stichting is in eerste instantie in het leven geroepen om David zijn lezingen in goede banen te leiden.

Hallo, ik ben David Vonk. Ik ben in Rotterdam in het Clara Ziekenhuis op drie december 1975 geboren.

Ik ben opgegroeid in een criminele familie. Dit zorgde voor een onveilige en heftige en onstabiele leef situatie in me kindertijd. Ik heb regelmatig op jongen leeftijd activiteiten gezien die kind niet hoort me te maken, en ben daarna ook op criminele pad in gegaan. En op mijn elfde zelf ook verslaafd ben geraakt aan drugs. Ik wist als kind al dat ik anders was dan de andere kinderen. Ik was een buitenstaander en werd erg eenzaam en kende geen gevoel van kind zijn niet. Vanaf mijn twintigste ben ik in eerste kliniek opgenomen geweest. Daarna als een echte draaideurcliënt maar tussen de opnames viel ik terug in me leven in de duisternis. Op een dag had ik er genoeg van en ik besloot dat ik klaar was met mijn leven. De wanhoop, de leegte en het leed moesten stoppen, daar en op dat moment. Ik zou nog één keer naar de kerk gaan en daarna 250 pillen innemen.

… en toen kreeg ik onverwachts antwoord van God.

Nu is het mijn doel om in levensverhaal te vertellen, zodat iedereen kan horen wat God in mijn leven teweeg heeft gebracht en bekering.


Het boek

Op drieëntwintig februari 2016 verscheen mijn boek ''Waarom Nou Ik?''.

Hiervan zijn nu meer dan 775 exemplaren verkocht. Je kunt dit boek (of e-book) ook kopen en mijn levensverhaal lezen. Sinds kort is er ook een luisterboek uitgekomen (eind juni 2017). (Klik hier om boek aan te schaffen)


Hulp

Wat hebben we nodig?

– Gebed voor het werk dat in de Stichting Waarom Nou Ik wordt verzet. We geloven dat ieder gebed en elk woord ons kracht geeft
– Versterking van het bestuur van de stichting en daarvoor zijn we op zoek naar mensen met bestuurlijke en organisatorische kwaliteiten die tevens beschikken over een breed oriëntatievermogen
– Chauffeurs die oproepbaar zijn en die David naar een spreeklocatie kunnen brengen
– Giften om dit mooie en belangrijke werk te kunnen blijven doen
(Klik: Steun ons)