Lezing boeken

Lezing David Vonk

David Vonk werkte soms ingezet als ervaringsdeskundige toen ik nog op een afdeling op Emergis zat in Zeeland ging ik mee voorlichting te geven met een medewerker van de instelling. in 2015 Ik gaf op scholen al voorlichting over allerlei verslavingen ,vaak in combinatie met zijn getuigenis.

Daarnaast ging David in de weekenden en door de weeks Bij De Hoop op stap om overal in het land om zijn getuigenis te vertellen, zodat iedereen kon horen wat God in zijn leven had gedaan. Dáárnaast was ik bezig met Mijn eigen Boek "Waarom Nou Ik"( Aanrader ) die February 2016 uit kwam..en ook eigen Stichting Waarom Nou Ik?

De getuigenis van David kunt u zien, horen en lezen op de site, David vindt het belangrijk dat iedereen zijn getuigenis kan horen.God heeft hem namelijk gered van de duistere wereld van drugs en criminaliteit en Geweld. Hij gelooft dat, als God niet had ingegrepen in zijn leven, hij al vele jaren dood was geweest.

Het leven wat hij heeft geleefd, mag niet voor niets zijn geweest. David gebruikt nu zijn verleden als een getuigenis , een waarschuwing en een bemoediging. Iedereen die gevangen zit in een verslaving of in een levenspatroon of gewenning, kan uit David zijn verhaal moed vatten en hoop krijgen.

Het is mogelijk om van al het foute af te komen met de hulp van de Here Jezus. Jezus Christus is nog steeds dezelfde als vroeger en doet nog steeds wonderen. Luister maar….onder andere naar het verhaal van David Vonk.

Heeft u vragen mail naar mijn E: info@waarom-nou-ik.nl 

Kosten of reiskosten benzine 0,19 km en openbaar vervoer normaal tarief en vergoeding van de lezing mag een collecte of een vast bedrag zijn tarief 169,- ex  Benzine, ik heb een vergoeding nodig om mijn nog meer te verbeteren en me stichting te kunnen onderhouden meer in info en up-to-date te zijn  Anno 2018...

Zegen Groet,

David Vonk Spreker en Auteur

"Waarom Nou Ik?"

Ik heb van jongs af aan te maken gehad met agressie, verslavingen en criminaliteit. In mijn leven vol dieptepunten en wanhoop vroeg ik me af: ‘Waarom nou ik?’ en op het moment dat ik het niet meer zag zitten leerde ik God kennen, die mij een liefdevolle basis gaf die altijd had ontbroken. Daardoor lukte het mij volledig af te kicken en een nieuw leven op te bouwen.

De negatieve ervaringen uit mijn verleden gebruik ik om jongeren voorlichting te geven.

Preventie over:

  • Verslavingen en gedrag uit eigen ervaringen adviezen uitgeven als op u locatie wat speelt en spreek.
  • Drugs, Drank, Roken, Gamen. Pornografie, Pesterijen alle andere aspecten...gerelateerd aan mijn levensverhaal.

Nu weet ik: ‘Daarom juist ik!’

Een lezing boeken –>