Boek bestellen

Boek + E-boek Waarom Nou Ik?

Bestellen van mijn gesigneerde boek is mogelijk. Indien het persoonlijk gericht dient te zijn, dan s.v.p. de naam aangeven.

Mijn boek Waarom Nou Ik? Kost € 14,99 exclusief verzendkosten van € 3,90 per exemplaar

Overmaking naar mijn rekening nummer: Rabobank NL57 RABO 0316 2394 96 is mogelijk onder de vermelding T.a.v. Stichting Waarom Nou Ik?

Postbus 9090

3301 AB Dordrecht

KvK 67340539

Vermeld s.v.p. uw adres voor de verzending van het boek en/of factuur.

Via het contactformulier kunt u uw bestelling plaatsen. Tevens kunnen hier mogelijke vragen worden gesteld.

God is de allergrootste.

 

Een foto op locatie waarin ik met passie getuig. Elke getuigenis is voor mij altijd een zegen in het bijzijn van God.

Het E-boek kunt u bestellen via de boekhandel of direct bij de Stichting Waarom Nou Ik? Het boek, e-boek en het luisterboek is verkrijgbaar via de boekhandel en tevens via het Christelijk Boekenhuis ISBN-nummer boek…………… ISBN-nummer E-boek……………….ISBN luisterboek …………..

Bij een rechtstreekse bestelling van het e-boek bij de stichting geldt de verkoopprijs van €4,99 (i.p.v. € 6,99)


Recensies

1. Ik raad dit product aan + 5 sterren

Dat is de weg die David Vonk heel boeiend beschrijft in zijn boek : waarom nou ik .
Van jongetje uit een wereld vol met verslaafden via een weg van verslavingen naar een man die met hulp van God zijn weg volledig gevonden heeft en nu met en door God probeert mensen te beschermen tegen de fouten die hij in het leven gemaakt heeft en helpt waar hij kan. En waargebeurt levensverhaal dat je pakt vanaf de eerste bladzijde wat het een boek maakt dat je direct uit wilt lezen. Een echte aanrader!
2. Ik raad dit product aan + 5 sterren

In 2 dagen ( avond + ochtend ) de boek uit gelezen en normaal lees ik nooit boeken David ken ik persoonlijk van vroeger nu heb ik meer begrip voor zijn gedrag wat hij vroeger deed bij ons op dorp Natuurlijk is het niet goed te praten maar ik snap het wel veel dingen wist ik van hem maar er zijn ook dingen naar voor gekomen waar ik van schrok ik ben blij dat hij het licht heeft gezien op tijd ga zo door David ik als achter buurmeisje ben trots op je
3. Ik raad dit product aan + 5 Sterren

Heel indrukwekkend verhaal, heb David 1 keer ontmoet in verslavingskliniek de Hoop en ken hem als een lieve jongen.
Van een meedogenloos beest en zwaar verslaafde heeft God naar hem omgezien, heeft nu een verslavingsvrij leven, en nu mag hij zelf lezingen geven en getuigen. Je leest het boek in 1 keer uit
4. Ik raad dit product aan + 5 Sterren

Een heel mooi boek echt een aanrader om het te lezen! Een levensverhaal, als je gaat lezen dan kan je niet meer stoppen.! Heel bijzonder om het te lezen & te zien waar David nu staat .. Ik vind hem een topper!!
5. Ik raad dit product aan + 5 Sterren

59 jaar oud Dit boek is een heftig verhaal over wanhoop en hoop Het is zeker een aanrader voor iedereen die kampt met een verslaving. Er is een uitweg. Hoe diep je ook zit. God's wegen zijn niet te bevatten. Dat is de kracht in dit boek. Hij laat niet los hoe diep je ook gezonken bent. Het verhaal heeft mij ook weer kracht gegeven om mijn goliath te verslaan samen met God.
6. Ik raad dit product aan + 5 Sterren

Heftig realistisch levensverhaal van David die zich kwetsbaar opstelt en een inkijk geeft in Zijn criminele verslaafde verleden en waar God David geholpen heeft om een heel nieuw leven te leiden waar in hij anderen kan helpen! Echt een aanrader!!!
7. Ik raad dit product aan + 4 Sterren

Ik denk dat veel mensen wel ervaring hebben met: geen aansluiting vinden met leeftijdgenootjes, uitgesloten voelen, je anders voelen/geen houding weten. En ouders hebben die je het verkeerde aanleren. Fijn om te lezen dat als je er, schijnbaar,mee naar Jezus gaat,Hij zorgt voor de juiste vrienden en de juiste hulp en dat er dan een weg van herstel is. En dat je dus een persoonlijk leven met Jezus kan hebben, zodat Hij je van binnenuit kan herstellen. In zijn tijd en op het juiste moment. Cool!
8. He David! Ik heb je boek al gelezen ja... wat een verhalen, heel indrukwekkend! Zo mooi dat God jou het leven heeft gegeven dat je nu lijdt en je jezelf zo krachtig in kan zetten in Zijn koninkrijk!:
9. Nou, in één adem uitgelezen. Wat een indrukwekkend verhaal. Afschuwelijk voor je wat er allemaal is gebeurd. Ik vond het mooi dat je in het begin al schreef dat je een dwarsligger was, uit eigen ervaring weet ik dat het leven al begint (en veel beschadigingen) voordat je geboren wordt. Maar gelukkig kent God ons vormeloos begin en is Hij overal bij betrokken. Ik werk zelf in een Christelijke GGZ instelling in Hattem en kom veel mensen tegen met (vroeg kinderlijk) trauma. Bij ons zijn het meestal vrouwen die te maken hebben gehad met seksueel misbruik, mishandeling, verwaarlozing enz. Ook heel heftig. Momenteel volg ik een opleiding voor prenatale en perinatale psychotherapie. Heel interessant, de mensen die de opleiding verzorgen werken met baby’s. Het kind geeft met zijn lichaam aan waar het trauma zit, onvoorstelbaar. (dus geen zweverig gedoe). Dit is een echtpaar uit België, zij is 83 en hij dik in de 70. Ze hebben psychologie gestudeerd maar ook criminologie en zijn er uiteindelijk achter gekomen dat de trauma’s die baby’s oplopen tijdens de zwangerschap en geboorte doorwerken voor de rest van hun leven als er geen herstel plaatsvindt. Jij had je uit jezelf nooit los kunnen maken uit je criminele omgeving, je zat er middenin. Een kind kan hier niets aan doen, dat was ook heel duidelijk te lezen in je boek. Wat is normaal? Je hebt geen referentiekader en als je een beetje apart bent, vinden vriendjes (en vooral hun ouders) dat maar eng en wijzen je (opnieuw) af. Het wordt tijd dat wij Christenen omzien naar deze kinderen, daar doe ik mijn stinkende best voor. Ik leer mijn eigen kinderen ook al heel jong dat elk kind er bij hoort en als een kind wat vreemd is heeft dat vaak een oorzaak. Zelf ben ik na mijn geboorte afgestaan omdat mijn moeder jong zwanger is geraakt. Ik heb een jaar in een kinderhuis gewoond en daarna ben ik geadopteerd door een moeder die niet in staat was liefde te geven maar ook geen liefde kon ontvangen. Eigenlijk psychisch, lichamelijk en geestelijk mishandeld. Ik heb God leren kennen doordat ik voor een vriendin op zoek was naar goede psychische hulp, ze kwam er niet uit in de psychiatrie. Veel verkeerde diagnoses en uiteindelijk bleek dat ze DIS had, dit heeft veel overeenkomsten met PTSS. Die therapeut wees op de geestelijke strijd en daarna is mijn leven nooit meer hetzelfde geweest. Als de duivel mensen ertoe aan zet om baby’s te offeren (verkrachten op een verschrikkelijke manier) wil ik daar niets meer mee te maken hebben. Ik heb ervoor gekozen om mijn leven aan God te geven en dat is de beste keus die ieder mens kan maken! Ik ben 25 jaar getrouwd en we hebben zes kinderen. Volgens mij zou ik uren met je kunnen praten. Een geweldig boek dat mensen ertoe aanzet om na te denken waar het leven nou eigenlijk om draait en wat vele levens zal veranderen. Dank je wel voor je mooi geschreven boek. Gods zegen toegewenst!